EUROPA 2019

Café & Restaurant

Europa, Danmark, Aarhus, Brabrand, Gellerup - Velkommen

Cafe Europa 2019 ligger i Aarhus, nærmere bestemt i Gellerup, på Karen Blixens Boulevard i Blixens.

I stueetagen i dette flotte og moderne hus, serverer vi lækker mad, kaffe og kage i vores café mandag til lørdag i dagtimerne.

Torsdag og fredag aften åbner vi op for restaurant Blix, hvor der vil være mulighed for at nyde hinandens gode selskab med vin og mad.

Vi stræber efter at yde høj service for vores gæster, og lægger stor vægt på at alle skal føle sig velkomne i et uprætentiøst miljø, hvor hyggen og den gode mad er i fokus.

Vi vil gerne være med til at fortælle den gode historie om Gellerup, hvor alle kan samles hos os, både lokale beboere og folk der kommer fra Aarhus midtby, Brabrand og andre steder omkring Aarhus for at nyde god mad og godt selskab.

I vores kafferisteri rister vi kaffe både til erhverv og private. Vi servere altid friskristet kvalitetskaffe til vores gæster, og det er altid muligt at købe en god pose kaffe eller te med hjem fra caféen. Er du nysgerrig på vores kaffe, hvordan vi rister og arbejder med kaffe, så kom forbi hverdage mellem 7.30-11,00, hvor vi serverer kaffe, morgenmad og andre lækre sager i risteriet. Her er der også gratis internet og vand, hvis man har brug for et sted at sende en mail eller to, kombineret med en god kop kaffe om morgenen . For mere info, tryk på logoet, for at blive videresendt til risteriets hjemmeside, hvor det også er muligt at købe kaffe, kaffeudstyr, få info om vores kaffesortiment mm.

Blix

I Restaurant Blix er det muligt at nyde en god aften i hyggelige omgivelser, f.eks. med vores tre retters menu,der skifter alt efter sæsonens råvarer og køkkenets nye udfoldelser. (Denne menu skal forudbestilles.) Aftenen kan starte i baren med et godt glas vin eller en lækker lemonade, inden I går videre ind i restauranten for at  spise. Ønsker I ikke en fuld menu, er det også muligt at vælge frit fra vores a la carte menu. I vores bar serverer vi et bredt udvalg af specialøl, vine, juice og saft/sodavand, samt drinks/cocktails – både med og uden alkohol.

Det er desuden muligt at leje vores restaurantlokale til events, både private og erhverv. Kontakt os for nærmere information.

Café Europa 2019

Cafeen tilbyder lækre salater, burgere, nachos, kage, sandwich og dagens gryderet. Det er desuden muligt at købe dagens frokostret til en fast tallerkenpris, og medarbejderne er velkomne til at nyde deres frokost i cafeen, selvom den er købt i kantinen.

Baren er hjertet i vores forretning og her vil du altid finde en af vores ansatte, som kan hjælpe med bestillinger eller andre spørgsmål.
Baren er åben mandag-lørdag 11.00-17.00 , og torsdag-fredag frem til 21.00 for alle gæster. Vi har et stort udvalg af special øl, fadøl og et bredt udvalg af vine.

Hver fredag fra kl. 14 afholder vi fredagsbar - Stor fadøl til 29 kr. eller som en burgermenu til 99 kr.

It seems that there is no API key for Google Maps. First of all, you can set an API key from the general settings and you will be able to display Google Maps on your website. Click Here