VELKOMMEN TIL

Café Europa 2019

Europa, Danmark, Aarhus, Brabrand - Velkommen

Cafe Europa 2019 ligger i Aarhus, nærmere bestemt i Gellerup, på Karen Blixens Boulevard i Blixens. I stueetagen i dette flotte og moderne hus, serverer vi lækker mad, kaffe og kage i vores café mandag til fredag i dagtimerne. Vi stræber efter at yde høj service for vores gæster, og lægger stor vægt på at alle skal føle sig velkomne i et uprætentiøst miljø, hvor hyggen og den gode mad er i fokus. Vi vil gerne være med til at fortælle den gode historie om Gellerup, hvor alle kan samles hos os, både lokale beboere og folk der kommer fra Aarhus midtby, Brabrand og andre steder omkring Aarhus for at nyde god mad og godt selskab.

Annonce kaffe og kage (2)

Café Europa 2019

Cafeen tilbyder lækre toasts, sandwich og dagens varme ret. Det er desuden muligt at nyde vores store kantinebuffet

Baren er hjertet i vores forretning og her vil du altid finde en af vores ansatte, som kan hjælpe med bestillinger eller andre spørgsmål.

 

annonce opdækket

Restaurant Blix

Restaurant Blix er vores fineste lokale. Vi serverer morgenmad og frokost - menuen er den samme som Cafe Europa 2019.

I vores bar serverer vi et bredt udvalg af specialøl, vine, juice og saft/sodavand, samt drinks/cocktails – både med og uden alkohol.

A Events

Events

Lad os tage jer godt af jer, til jeres næste festlige begivenhed. Vi tilbyder flere forskellige muligheder, bl.a. mulighed for af vores restaurantlokaler og bar, leje af selskabslokale, mad ud af huset til fester, julefrokost - Intet er for stort, intet for småt. Vi skræddersyer præcis den menu du ønsker, og tilpasser gerne en vinmenu specielt til jeres middag. Det er også muligt for private dining ved større selskaber.

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud på mail: [email protected]

Anmeldelser fra vores gæster

"God og spændende menu med super velvalgt tilhørende vinmenu. Super flinkt, imødekommende personale. Kan kun anbefales!"

"Super venlig betjening, flotte lokaler og veltilbredte, lækre retter - altså virkelig lækre 🙂 Kan klart anbefales!"

"Kan kun anbefale dette fine sted! Fantastisk betjening og meget lækkert mad!😉"

"Dejlige omgivelser, venlig personale, rimelige priser og lækker kvalitet! 👌🏽"

"Virkelig god mad i hyggelige omgivelser."

Kvalitet, Service & medmenneskelighed

Cafe Europa 2019 er en hyggelig café i hjertet af Brabrand der ligger i det kommunale huset Blixens. Huset er åbent for alle.

Vi har eget kafferisteri, hvor vi rister alt vores egen kaffe, og det er altid muligt at kunne købe en ekstra pose friskristet kaffe med hjem. VI har også en godt udvalg af kaffeudstyr så du kan brygge den perfekte kaffen/eller te der hjemme.

Cafeen/og kantinen som vi drifter har en egen bager som lager lækre morgenkager, kager og brød hver dag. Vores sandwiches laves derfor daglig på friske hjemmelavet surdejs brød. Til morgenmad har vi de bedste boller i Aarhus - det synes vi og vores gæster hvert fald!

Kom forbi gerne forbi for at studere/arbejde i vores hyggelige lokaler.

Kvalitet, passion og medmenneskelighed er tre værdier vi vægter meget højt. Kvaliteten er den røde tråd, passionen er drivkraften og gode mennesker og glade gæster gør det sjovt.

Åbningstider : Vi har kun åbent for morgenmad og frokost.

Mandag- Torsdag kl. 0730-1530 (køkken lukker 1430)

Fredag kl. 0730-1630 (køkken lukker kl. 1400)

Vi holder til på Karen Blixens boulevard 7.

På vegne af holdet bag, velkommen.